Klanten en Sterke staaltjes

 

 

Wat we voor onze klanten hebben gedaan

 

 

 

 

 

Focus op Kracht is verbonden aan NSO-CNA Leiderschapsacademie.

Voor de NSO-CNA doen wij opdrachten op diverse scholen om het schoolleiderschap te ontwikkelen, de samenwerking binnen teams te versterken en begeleiden wij schoolleiders en docenten individueel in hun werk.

Meer informatie over NSO-CNA en maatwerk kunt u vinden op de site van de NSO-CNA.


> naar website

NSO

 

USG People

Focus op Kracht is al enige jaren een belangrijke partner van USG Management Development. Onze coachpartners coachen jaarlijks verschillende management talenten bij hun ontwikkeling. En wij verzorgen diverse trainingen voor talent, waaronder een intensieve module over teamcoaching. Naar aanleiding van deze module kreeg Bart Schipmölder de volgende feedback van de opdrachtgever: "Prachtig hoe jij ze, zonder oordeel en zonder enig dedain, inzicht hebt gegeven in hunzelf en in hun teamproces. Thanks! "


Voor de gemeente Zwolle heeft Focus op Kracht managers getraind in het coachen op competentieontwikkeling van medewerkers. Verder trainen wij al enkele jaren gespreksleiders, die afdeling begeleiden bij het bespreken van resultaten van medewerker tevredenheidsonderzoeken. In 2011 begeleidden wij een veranderproject dat moet leiden tot passender regelgeving (en ook reductie van het aantal regels). Lees hier ons Artikel over Passende regels Gemeente Zwolle .

Zwolle

Bij Atos Consulting verzorgt Focus op Kracht al een aantal jaren een training ter ontwikkeling van de coachkwaliteiten van de consultant. Daarnaast begeleiden wij een groep nieuwe managers bij de transitie naar een nieuwe organisatie.

Voor het Horizon College voer(d)en wij verschillende opdrachten op het gebied van training, teamcoaching en individuele coaching uit voor het College van Bestuur, sector directies en de opleidingsmanagers.Albede College www.albeda.nl

Voor de branche Zorg en Welzijn en de branche Lifestyle, Sport en Entertainment hebben wij diverse trainingen voor docenten verzorgd over het coachen van studenten. Wij hebben een aantal docententeams gecoacht op het verbeteren van de onderlinge samenwerking.

Recente feedback (nov 2011) van mijn opdrachtgever:

Ik denk nog regelmatig terug aan de coachingscursus met de afdeling Lifestyle (2007).
Ik hoor regelmatig (2 weken geleden nog!) nog de positieve ervaring terug van de afdeling Sport en Bewegen met jouw cursus ("dat was een cursus waar je echt wat aan had" wordt dan gezegd).


Bij de Anwb verzorgden wij de training van het management bij de Wegenwacht en de alarmcentrale.
En wij coachen doen individuele en teamcoaching. Zie bijgaand artikel uit het Tijdschrift voor Coaching

Adobe PDF icon Lees the full story >>
ANWB

Voor de Marnix Academie in Utrecht verzorgden wij de training Docent Competent. Dit betrof de ontwikkeling van de competenties voor individuele en teamcoaching van studenten.

In opdracht van en samen met Icoon verzorgen wij al vele jaren een intensief management development traject van twee jaar voor jonge potentials van Ballast Nedam.

Logo Icoon

 

Wat onze klanten over ons zeggen

"Dank voor de goede zorg en professionele aanpak! Fantastisch om te zien wat jij kunt bereiken bij mensen."

(opdrachtgever over een individueel coachtraject in 2009)


"Je kunt er direct mee aan de slag."

"Voelde me veilig om stralend te falen en met voldoende bagage om zelfverzekerd verder te gaan."

"Ik vond de training zeer goed en met name omdat het zeer praktijk gericht was. Daarnaast is de cursusleider een zeer prettig persoon met zeer veel kennis. Niets werd afgeraffeld en iedereen werd in zijn of haar waarde gelaten."

"Buitengewoon leerzaam vanwege de grote toepasbaarheid ervan in het contact met deelnemers en collega's. De cursusleider is een aangenaam aanwezige, maar zeker niet overheersende cursusleider geweest, die veel ruimte geeft voor het eigen proces en de verschillende beginsituaties..."

"Veel in het ‘hier-en-nu’ coachen en goed doorvragen."

"Altijd betrokken, prettig scherp."

“Ervaren trainer met goed materiaal. Veel rust en deskundigheid.”