Leuke, informatieve en krachtige sites van collega's, relaties en anderen

 


Genieten van eten - www.zo-wil-ik-leven.nl

Wil jij vanuit vrijheid leren kiezen voor wat jij wilt eten en daarvan genieten? Jacqueline Vader biedt op 4 ochtenden in Landsmeer (Amsterdam) een training aan over genieten van eten. In de bijeenkomsten ga je kijken naar je patronen, leer je zien wat er speelt en leer je stapsgewijs bewuster en vrijer met eten om te gaan.


> naar websiteDe Beroering - www.deberoering.nl

De Beroering helpt u om te ontspannen en de energie-circulatie te herstellen. Om meer helderheid te krijgen in uw situatie en uzelf. Om de balans te herstellen door massage en gesprek. Daarbij zijn lichaam en geest twee zijden van dezelfde persoon.

> naar website

Valueframing www.valueframing.com

Floor de Ruiter ontwikkelde ge´nspireerd op Spiral Dynamics een hele praktische toepassing van dit model op leiderschap en communicatie. Op zijn site kunt u onder andere zijn boek over deze toepassing lezen.

> naar website

Theaterettape http://www.openingshandeling.nl/

Pieter Schipmölder ontwikkelde een prachtig concept waarbij u op welke lokatie u maar wilt, theater en muziekvoorstellingen kan houden in een echt theater. De theaterwagens zijn ook goed in te zetten voor organisatie en teamevenementen.

> naar website


 

 

 

Terug